Δικηγορικό γραφείο Νικολάου-Τρυπιά Αλεξάνδρου και συνεργάτιδος

Νίκος Τρυπιάς ΑλεξάνδρουΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Νικόλαος-Τρυπιάς Αλεξάνδρου
Δικηγόρος Αθηνών παρ΄Αρείω Πάγω

* Πτυχιούχος του Νομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών

* Πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών

* Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Γαλλικού Πανεπιστημίου Paris II (D.S. de l’ Universite’ de Paris II en Droit Constitutionnel)

* Από το 1992 το δικηγορικό γραφείο Νικολάου-Τρυπιά Αλεξάνδρου και συνεργάτιδος ασχολείται αποκλειστικά και αδιαλείπτως με υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων (αστικού και ποινικού δικαίου) καθώς και αθλητικού δικαίου.Έχει χειρισθεί επιτυχώς χιλιάδες υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων,από τα πιο απλά (μόνο με υλικές ζημίες) έως τα πιο σοβαρά (θανατηφόρα). Η απόλυτη εξειδίκευση του γραφείου μας επί δεκαετίες στον τομέα των τροχαίων ατυχημάτων (εξ ου και η επιλογή του ως συνεργάτη για τη νομική στήλη από την Ελληνική έκδοση του κορυφαίου περιοδικού Αuto motor und sport) και η αμέριστη προσοχή στον χειρισμό κάθε υπόθεσης ξεχωριστά,εγγυώνται άριστα αποτελέσματα.

* Εκτός από τη μαχόμενη δικηγορία, ο Νικόλαος-Τρυπιάς Αλεξάνδρου ασχολείται επί δεκαετίες με την τοπική αυτοδιοίκηση και αρθρογραφεί με τακτική στήλη σε τοπική εφημερίδα της Νέας Φιλαδέλφειας.Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας και Δημοτικός Σύμβουλος.-